вівторок, 13 квітня 2010 16:19

Алієв стверджує, що не отримував російського громадянства

Алієв стверджує, що не отримував російського громадянства

Півзахисник московського "Локомотива" і збірної України Олександр Алієв заявив, що він не отримував російського громадянства.

"Я громадянин України і хочу виступати тільки за збірну України. У мене на руках є лише паспорт громадянина України і наш закордонний. Більше паспортів у мене немає. Я не знаю, кому були потрібні заяви щодо того, що я отримав російський паспорт. Краще запитати у них", - сказав А. Алієв, якого цитує "чемпіон".

Разом з тим А. Алієв заявив, що не буде проти одержання російського паспорта у майбутньому, але тільки за умови. що це не закриє йому дорогу в збірну України.

"Наведу вам такий приклад. Мій партнер по "Локомотиву" Одемвінгі грає за збірну Нігерії і має російський паспорт. Якщо буде можливість так зробити і зі мною, то я не буду проти. Однак, це лише за умови, що я зможу виступати за збірну України ", - підкреслив він.

Нагадаємо, минулого тижня президент "Локомотива" Микола Наумов заявив, що О. Алієв отримав російське громадянство. Раніше головний тренер "Локомотива" Юрій Сьомін заявив, що О. Алієв займається оформленням російського паспорта, але при цьому продовжить виступи за збірну України. У свою чергу, перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко підкреслив, що Алієв не зможе грати за збірну України у разі отримання російського громадянства.

За матеріалами news.liga.net

Зараз ви читаєте новину «Алієв стверджує, що не отримував російського громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі