пʼятниця, 16 квітня 2010 11:10

"Російський паспорт у Алієва як був, так і є" - Сьомін

"Російський паспорт у Алієва як був, так і є" - Сьомін

Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін в черговий раз розповів про нашумілу ситуацію з паспортом Олександра Алієва.

"Це не спортивна справа, а чисто політична. Чому Пітер Одемвінгі може грати за російський клуб і нігерійську збірну чи Володимир Мамінов за Узбекистан, а Алієв не може? Якщо Україна хоче бачити хавбека в національній командови", - вваі, вона прийме ці умжає Юрій Сьомін.

Наставник "Локомотива" відзначив, що президент клубу Микола Наумов чітко пояснив ситуацію з юридичної точки зору. Разом з тим ніхто поки що не дав гарантії, що Алієв буде виступати в збірній України на чемпіонаті Європи. При цьому Юрій Павлович підкреслив, що якщо хавбек перестане потрапляти в основний склад "залізничників", то і в національній команді він не опиниться.

Раніше президент "Локомотива" Микола Наумов стверджував, що якщо спочатку Алієв був громадянином Росії, та розглядатиме його своїм громадянином, навіть якщо у нього три паспорти. А рішення, грати хлопцю за Україну чи ні, повинні приймати не політики, а тренери.

У той же час Перший віце-президент ФФУ Сергій Стороженко сказав, що інформація керівництва московського клубу - ще не волевиявлення самого Алієва. І робити остаточні висновки можна буде, вивчивши всі факти у цій справі, а також закони України та Росії.

За матеріалами "Спорт день за днем", Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Російський паспорт у Алієва як був, так і є" - Сьомін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі