вівторок, 20 квітня 2010 10:41

У Росії кажуть, що Алієв має подвійне громадянство

У Росії кажуть, що Алієв має подвійне громадянство

В екс-динамівця і футболіста збірної України Олександра Алієва все-таки є російський паспорт, який він отримав 31 березня 2010 року. Про це в інтерв"ю "Советскому спорту" заявив президент РФПЛ Сергій Прядкін.

"Локомотив" на початку квітня пред"явив у РФПЛ ксерокопію російського паспорта гравця. Він виданий 31 березня 2010. При цьому перший російський паспорт Алієв отримав ще в 2000 році в Курську. Як можна припустити, його він і обміняв на новий.

І якщо документ, наданий залізничниками, справжній, то Олександр дійсно не вважається легіонером у Прем"єр-лізі. Нагадаю, що спочатку Алієв був заявлений як іноземець ", - сказав Прядкін.

На думку президента РФПЛ, Алієв не відмовлявся від російського громадянства, при цьому отримавши українське.

"Я вважаю, що Алієв не відмовлявся від російського громадянства, при цьому отримавши українське. От і не хоче афішувати цей факт. Оскільки тоді в Олександра можуть виникнути серйозні проблеми на Україні. Отримання другого громадянства - це порушення міграційного законодавства", - підкреслив він.

Нагадаємо, Російський футбольний союз і російська футбольна Прем"єр-ліга створили комісію, яка займається з"ясуванням ситуації з громадянством півзахисника московського "Локомотива" і збірної України Олександра Алієва.

Раніше Алієв заявив, що не отримував російського громадянства, хоча президент "Локомотива" Микола Наумов заявив, що футболіст став громадянином Росії.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «У Росії кажуть, що Алієв має подвійне громадянство». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі