четвер, 01 вересня 2016 10:54

Ребров уперше відвідав форум елітних тренерів УЄФА

Головний тренер "Динамо" Сергій Ребров відвідав форум елітних тренерів УЄФА, який проходив 31 серпня у Ньоні.

Участь у ньому взяли: Карло Анчелотті ("Баварія"), Рафаель Бенітес ("Ньюкасл"), Жозе Моурінью ("Манчестер Юнайтед"), Арсен Венгер ("Арсенал"), Унаї Емері (ПСЖ), Луїс Енріке ("Барселона"), Дітер Хеккінга ("Вольфсбург"), Зінедін Зідан ("Реал"), Руй Віторія ("Бенфіка"), Массіміліано Аллегрі ("Ювентус"), Хейн Ванхазебрук ("Гент"), Мірча Луческу ("Зеніт").

 

"Було приємно бути тут разом з найкращими європейськими тренерами. Я радий, що УЄФА прислухається до них.

Для нас всіх було приємно відволіктися від повсякденних проблем і просто поспілкуватися. Мені, як молодому тренеру, важливо мати можливість спілкуватися з іншими наставниками, які мають так багато досвіду", - сказав Ребров.

Нагадаємо, у минулорічному форумі взяли участь колишній головний тренер "Дніпра" Мирон Маркевич і екс-наставник "Шахтаря" Мірча Луческу.

Додамо, що "Динамо" під керівництвом Реброва двічі поспіль виграло чемпіонат України. Минулого сезону кияни вперше за 17 років вийшли з групи Ліги чемпіонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ребров не знає, що робити з "Динамо": 5 думок після ганьби в матчі з "Ворсклою"

Зараз ви читаєте новину «Ребров уперше відвідав форум елітних тренерів УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі