субота, 27 серпня 2016 22:28

Ребров не знає, що робити з "Динамо": 5 думок після ганьби в матчі з "Ворсклою"

Ребров не знає, що робити з "Динамо": 5 думок після ганьби в матчі з "Ворсклою"

Київське "Динамо" зазнало першої поразки у чемпіонаті України. Вдома кияни поступилися полтавській "Ворсклі" - 0:2. Робимо висновки після гри.

1. Динамівці в цьому році не зіграли жодної якісної гри. Востаннє кияни виглядали переконливо на футбольному полі в грудні 2015 року, коли переграли на виїзді "Порту". Відтоді склад виконавців змінився мало. Мабуть має місце творча криза в тренера Сергія Реброва.

2. Якщо ситуація найближчим часом не покращиться, то Сергій Станіславович матиме можливість пригадати сезон 2006-07, коли в Лізі Чемпіонів динамівців на їхньому полі громили такі "гранди", як бухарестська "Стяуа" з рахунком 1:4. Ситуація дуже схожа на ту, яка була 10 років тому. В чемпіонаті кияни виглядали пристойно, але в Суперлізі виконували роль хлопчиків для биття.

3. У складі киян зовсім нема кого виокремити. Немає лідера колективу. Всі однаково інертні й байдужі. Непереконливий воротар, провалюється захист, півзахисники і нападники забули, що таке креатив. Гірше всього, що "страждання" "Динамо" розпочалися не вчора. Ситуація задавнена й тим небезпечна. Схоже, ми напередодні чергової тренерської пертурбації.

4. За великим рахунком, кияни мали поступатися раніше. Вони виглядали беззубо в грі проти "Волині" й "Дніпра". Підопічні Реброва створюють дуже мало гольових моментів, а ті, що мають, вкрай погано реалізують.

5. Успіх Лукаша Теодорчика підтверджує думку про кризу в "Динамо". Варто гравцю залишити Київ, як він починає демонструвати якісну й результативну гру. І навпаки. Варто якомусь бомбардиру перейти до "Динамо", як у нього відразу зникає гольове чуття. Гравці "Динамо" вкрай закомплексовані, ніби бояться помилитися на полі. З таким настроєм годі сподіватися на успіх.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Немає відчуття, що навесні кияни гратимуть у єврокубках" - Шахов про групу "Динамо" у Лізі чемпіонів

Зараз ви читаєте новину «Ребров не знає, що робити з "Динамо": 5 думок після ганьби в матчі з "Ворсклою"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі