вівторок, 11 серпня 2009 15:28

Рабинович домовився з Черновецьким про будівництво стадіону

Рабинович домовився з Черновецьким про будівництво стадіону

Сьогодні, 11 серпня, відбулася зустріч президента ФК "Арсенал" (Київ) Вадима Рабиновича з київським міським головою Леонідом Черновецким. Темою обговорення стали плани будівництва в Києві стадіону для ФК "Арсенал" (Київ).

Мер столиці пообіцяв повне сприяння київської влади в прискоренні розгляду питання про виділення ділянки землі під таке будівництво.

"Не хотілося б говорити заздалегідь, але у мене склалося враження, що мер Леонід Черновецкий виявив особливу зацікавленість у тому, щоб у київського футбольного клубу "Арсенал" дійсно з"явився власний стадіон. Адже по суті це безпрецедентний крок - вперше будівництво об"єкту такого масштабу пройде на власні кошти футбольного клубу.

Поява ще одного стадіону в Києві сприятиме зростанню популярності футболу в Києві, досягненню ще більших спортивних успіхів столиці в підготовці і проведенні воістину унікального заходу - Чемпіонату Європи 2012 року.

Заручившись підтримкою столичної влади, ФК "Арсенал" вперше за багато років подарує всім уболівальникам нашого клубу, всім киянам можливість "вболівати на здоров"я" за рідний клуб на по-справжньому європейському стадіоні. Проте вже було стільки обіцянок, а потім розчарувань, що я б почекав з радісними феєрверками. Краще почекаємо рішення Київради. Та все ж підтримка мера Черновецкого - це величезний плюс!"

ФК "Арсенал" (Київ)

Зараз ви читаєте новину «Рабинович домовився з Черновецьким про будівництво стадіону». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі