неділя, 19 липня 2009 15:43

Заваров працюватиме в "Арсеналі" до завершення контракту

Заваров працюватиме в "Арсеналі" до завершення контракту

Головний тренер київського "Арсеналу" Олександр Заваров спростував інформацію про те, що в найближчому майбутньому він може залишити команду у зв"язку з приходом на посаду президента клубу Вадима Рабиновича.

"Я скажу так - у мене контракт до 30 червня 2010 року, - цитує Заварова Sport.ua. - Ми до цього працювали з Рабиновичем півтора роки. Ми знаходимося в нормальних стосунках, ми друзі. Все це чутки про мою відставку. Якась дурість. Я люблю людей, які знаються у футболі і не дають команду в образу. Це - Рабинович. Мені приємно, що Вадим Рабинович розуміє всі проблеми нашої команди".

Крім того, наставник "Арсеналу" прокоментував ситуацію з можливим приходом в команду колишнього нападаючого київського "Динамо" і збірної України Сергія Реброва.

"Я розмовляв з Ребровим ще півтора роки тому. Але тоді він вибрав "Рубін". Зараз теж розмови з ним були. Але до кінця причину того, чому він не в команді, я не знаю. Можливо, він не домовився з керівництвом про ціну. Такі зірки, як Ребров, коштують хороших грошей, і дозволити їх собі може не кожна команда", - сказав Заваров.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Заваров працюватиме в "Арсеналі" до завершення контракту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі