неділя, 19 липня 2009 13:27

"Арсенал" і "Зоря" поділили очки

"Арсенал" і "Зоря" поділили очки

Луганська "Зоря", закінчивши свої тренувальні збори, стартувала в українській Прем"єр-лізі. Вдало або невдало стартували луганці в цьому чемпіонаті - сказати складно. Київський "Арсенал", який приїхав в гості до луганчан, нарівні з господарями продемонстрував волю до перемоги, грав з максимальною самовіддачею і намагався забити гол у ворота суперника. Якщо з перших же хвилин "чорно-білим" вдалося притиснути канонірів, то вже ближче до середини гри підопічним Анатолія Заварова вдалося вирівняти гру.

- Сьогодні зіграли по-чоловічому обидві команди. Вважаю результат закономірним, - так сказав після гри головний тренер гостей Анатолій Заваров. І він був правий. Забити могли як одні, так й інші, але ворота команд в цій грі так і залишилися "сухими".

Зоря - Арсенал 0:0

Зоря: Шуховцев, Цимакурідзе, Омоко, Курілов, Мелікян, Каменюка, Гаврюшов, Городов (Джихані, 70), Шевчук, Антонов, Лазаровіч (Колесніченко, 79)

Арсенал: Рева, Хомін, Матюхін, Євсєєв, Симоненко, Данилов, Шершун, Гріцай, Закарлюка, (Джакобія, 81), Воробей, (Жоземар, 69), Мазілу (Міколюнас, 84).

Попередження: Гаврюшов, 86

На 23-ій хвилині Цимакурідзе не забив пенальті (воротар).

За матеріалами Sport.ua, Football.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Арсенал" і "Зоря" поділили очки ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі