неділя, 19 липня 2009 12:55

"Карпати" перемогли володаря Кубка України "Ворсклу"

"Карпати" перемогли володаря Кубка України "Ворсклу"

У першому таймі на полі була по суті одна команда - львівські "Карпати", які вже на 3-ій хвилині створили перший гольовий момент: пішла навісна передача з правого флангу, Кузнєцов проскочив повз м"яча, але той опинився біля Ощипко, який знаходився в декількох метрах від воріт. У протиборстві із захисником Ігор у ворота не потрапив.

"Ворскла" ж виглядала якось мляво. Повільні розіграші м"яча на своїй половині поля не могли привести до небезпечних моментів біля воріт гостей. Скориставшись пасивністю полтавчан, "Карпати" вже на 18-ій хвилині відкрили рахунок. Львів"янам вдалася показова комбінація: Кожанов зробив націлену навісну передачу на Сергія Кузнєцова, для якого забити у ворота "Ворскли" не склало особливих зусиль. Удар головою нападаючого львів"ян Долганський узяти не мав жодних шансів.

На 31-ій хвилині львів"яни реалізували чергове стандартне положення. Цікавий розиграш штрафного привів до того, що рахунок був подвоєний: Кожанов увійшов до штрафного майданчика, а коли кут був вже дуже гострим, ухвалив абсолютно правильне рішення - сильно прострілив у воротарський майданчик. Якщо не свої, то хтось з суперників зріже м"яч у власні ворота. Так і сталося цього разу. М"яч від ноги Чеснакова опинився в сітці - 0:2.

Після перерви полтавчани, схоже, врешті-решт зрозуміли, що пішки в чемпіонаті України нікого не обіграєш і з перших хвилин кинулися в атаку. І вже на 48-ій хвилині були винагороджені за свої старання. Деспотовскі гостро навісив з штрафного з правого флангу, а Іван Мілошевіч зрізав м"яч у власні ворота. 1:2, і другий автогол у матчі. На куражі ворскляни створили ще декілька напівмоментів, а потім "Карпати" заспокоїли гру і ледь не забили третій гол. Новачок команди Федецький пробивав головою після навісу з штрафного, але потрапив у дальній кут.

"Ворскла" - "Карпати" - 1:2

"Ворскла": Долганський, Чеснаков, Ярмаш, Цуррі, Кулаков (Безус, 73), Краснопьоров, Даллку, Деспотовскі, Єсін, Маркоскі, Сачко (Янузі, 46).

"Карпати": Тлумак, Петрівський, Тарасенко, Мілошевіч, Федецький, Ощипко, Голодюк (Бідловський, 92), Худоб"як, Кожанов (Зеньов, 78), Ткачук (Гурулі, 85), Кузнєцов.

Голи: Мілошевіч (48, у свої ворота) - Кузнєцов (18), Чеснаков (31, у свої ворота).

Попередження: Цуррі (92), Маркоскі (94) - Мілошевіч (57), Петрівський (72), Кузнєцов (92).

За матеріалами Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Карпати" перемогли володаря Кубка України "Ворсклу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі