неділя, 19 липня 2009 10:57

"Шахтар" без Луческу переміг "Кривбас" (ВІДЕО)

"Шахтар" без Луческу переміг "Кривбас" (ВІДЕО)

"Шахтар" виграв на своєму полі 11 останніх матчів національного чемпіонату, причому за цей період команда Мірчі Луческу забила 22 голи, а пропустила тільки 3. До того ж, "оранжево-чорні" зберігають свої ворота в недоторканності ось вже дев"ять поєдинків поспіль, а це майже15 годин. "Кривбас" же завершив попередню першість серією з шести "сухих" поразок із спільним рахунком 0:8.

"Шахтар" мав величезну перевагу у відсотковому володінні м"ячем, "Кривбас" оборонявся насамперед числом, при цьому команда Олега Тарана добре вибудовувала "зони", примушуючи суперника помилятися.

Другий небезпечний штрафний біля воріт Хіді призвів до першого голу "гірників" у новому сезоні. Цього разу стандарт пішов виконувати Жадсон, який так ідеально обвів стінку, що воротар навіть не ворухнувся. Шансів врятувати свою команду у нього не було ніяких.

Гол на характер гри особливо не вплинув. "Шахтар" атакував і далі, "Кривбас" оборонявся. Після декількох передач низом Жадсон прострілив у центр справа, а Агахова замкнув передачу з лінії воротарської. Нігерієць не забивав в українському чемпіонаті більше трьох років - з травня 2006 року... Тут же у схожій ситуації (навіс Ілсіньо) міг забити тепер головою Луіс Адріано, але промахнувся.

З початку другого тайму пройшли всього дві хвилини, а у воротах "Кривбаса" побував третій м"яч. Після прострілу Шевчука голкіпер встиг змінити траєкторію польоту м"яча, але партнери його не підстрахували, а Жадсон підсік "снаряд" над вартовим воріт.

"Шахтар" - "Кривбас" - 3:0

"Шахтар": П"ятов, Хюбшман, Шевчук, Кучер, Чигринський (Чижов, 58), Ілсіньо, Вілліан, Жадсон, Срна, Агахова (Гай, 58), Луіс Адріано.

"Кривбас": Хіді, Жданов, Комарніцький, Сердюк, Силагайліс (Івашкевічус, 26), Мотуз (Штурко, 57), Булку, Бюлюкбаши, Аголлі, Свірідов, Оберемко.

Голи: Жадсон (19), Агахова (34), Жадсон (47).

Попередження: Хюбшман (40) - Свірідов (18), Булку (42).

За матеріалами Sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Шахтар" без Луческу переміг "Кривбас" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі