середа, 15 травня 2024 15:19

Промоутер Усика пояснив сильне схуднення Ф'юрі перед боєм з українцем

Промоутер Усика пояснив сильне схуднення Ф'юрі перед боєм з українцем
Схуднення, якого перед боєм з Олександром Усиком вдалося досягти Тайсону Ф'юрі, не є гарною ознакою, вважає промоутер українського чемпіона Олександр Красюк. Фото: Top Rank

Схуднення, якого перед боєм з Олександром Усиком вдалося досягти Тайсону Ф'юрі, не є гарною ознакою.

Так вважає промоутер українського чемпіона Олександр Красюк. Функціонер пояснив таку форму британця проблемами з нервовим станом, передає Boxing News 24/7.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Історичний бій - Усик і Ф'юрі отримають рекордні гонорари

Красюк вважає, що володар титулу WBC сильно нервує перед боєм, через що погано їсть і втратив вагу.

"Коли людина нервує, вона худне. Це психічний розлад, тому що ви погано їсте, погано спите, не відпочиваєте. Ось чому ти худнеш", - пояснив Красюк.

У суботу, 18 травня, український чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBF та IBO у надважкій вазі Олександр Усик (21-0, 14 КО) проведе бій проти чемпіона WBC Тайсона Ф'юрі (34-0-1, 24 КО).

Бій відбудеться на Kingdom Arena в Саудівській Аравії. Цей стадіон на футбольних матчах вміщує 26 тисяч глядачів, а на боксерських турнірах цю цифру можна збільшити до 40 тисяч.

Вечір боксу традиційно розпочнеться з андеркарда, який триватиме кілька годин. Вихід на ринг двох чемпіонів очікується після опівночі.

Зараз ви читаєте новину «Промоутер Усика пояснив сильне схуднення Ф'юрі перед боєм з українцем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі