понеділок, 05 лютого 2024 13:58

Оприлюднили постер мегабою Усик - Ф'юрі з новою датою

Чемпіон світу за версіями WBA, WBO, IBO та IBF у суперважкій вазі українець Олександр Усик проведе бій із володарем пояса WBC Тайсоном Ф'юрі 18 травня.

Поєдинок з 17 лютого перенесли через розсічення британця під час спарингу в тренувальному таборі, передає Gazeta.ua.

"Травень так травень, я вже в дорозі", - написав Усик на своїй сторінці в Instagram.

Організатор бою Туркі Алалших показав новий постер мегабою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик сказав, що стане ключем до перемоги над Ф'юрі

Автор: twitter.com/Turki_alalshikh
  Показали новий вогняний постер історичного бою
Показали новий вогняний постер історичного бою

Удвох українець і британець контролюють усі важливі пояси - WBA, WBO, IBF, IBO та WBC.

Бій відбудеться в Ер-Ріяді. На кону стоятиме звання абсолютного чемпіона світу у суперважкій вазі. Переможець битви буде першим абсолютним чемпіоном світу в хевівейті з часів Леннокса Льюїса.

Ф'юрі з 2020 року контролює титул WBC. Об'єднавчий бій прийме Саудівська Аравія, де Усик провів реванш із британцем Джошуа.

Володар титулу WBC у надважкій вазі Тайсон Ф'юрі отримав травму під час підготовки до бою проти чемпіона світу за версіями WBO, WBA, IBO та IBF Олександра Усика, внаслідок чого поєдинок відклали не невизначений термін.

Під час одного зі спарингів "Циганський король" отримав серйозне розсічення, після якого йому навіть довелося накладати шви. За словами катмена британця Хорхе Капетільо, Ф'юрі знадобиться близько трьох місяців на відновлення, щоб потім продовжити готуватися до бою з Усиком.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили постер мегабою Усик - Ф'юрі з новою датою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі