понеділок, 13 липня 2009 18:49

Рабинович повернув "Арсенал"

Рабинович повернув "Арсенал"

Як стало відомо Mignews.com.ua з достовірних джерел, в понеділок, 13 липня, відбулося засідання акціонерів футбольного клубу "Арсенал" (Київ). За рішенням учасників засідання, президентом клубу і його власником знову став Вадим Рабинович - колишній власник канонірів. Степан Черновецкий зайняв посаду голови наглядової ради ФК "Арсенал" (Київ), отримавши практично президентські повноваження.

Сума угоди між Рабиновичем і колишніми власниками, які викупили команду у Вадима Зіновійовича не розголошується.

Однак повідомляється, що Рабинович придбав "Арсенал" за суму, що набагато перевищує ту, за яку клуб був ним проданий в минулому році.

Незважаючи на відсутність власної бази, учасники засідання ухвалили рішення підсилити клуб і поставити перед ним завдання, відповідні представникові столиці України в елітному футбольному дивізіоні.

На питання, чи обговорювалося подальша доля Заварова в клубі, наше джерело відповіло, що керівництво має єдину думку: Олександр Заваров - це серце "Арсеналу" і його робота повністю задовольняє власників.

За матеріалами Терикон, ТСН

Зараз ви читаєте новину «Рабинович повернув "Арсенал"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі