середа, 01 липня 2009 11:51

Вибори президента Прем"єр-ліги відбудуться за участю двох кандидатів

Вибори президента Прем"єр-ліги відбудуться за участю двох кандидатів

Сьогодні, 1 липня, повинні відбутися вибори президента Прем"єр-ліги. Але ще до їх початку керівників 16 клубів елітного дивізіону, очевидно, чекатиме сюрприз.

Список кандидатів ще вчора складався з в.о. глави Ліги Віталія Данилова, екс-власника "Арсеналу" Вадима Рабиновича і голандця Кріса Вертса. Але, як з"ясувала "Сегодня", іноземець у виборах брати участь не буде.

Таким чином претендентів на пост президента залишається двоє - Данилов і Рабинович. Цікаво, що обидва в анкетах, розісланих клубам, вказали, що готові працювати на цій посаді за нуль євро в рік. При тому, що Вертс в "Сандерленді", за деякими даними, отримує в рік близько $450 тис., до України на менші гроші навряд чи поїхав би.

Нагадаємо, для проведення виборів голови Ліги необхідна наявність представників 11 клубів з 16. А для обрання президента достатньо простої більшості з присутніх. "Спека, відпочинок. А президенти - серйозні люди, з яхтами. Я не вірю, що 11 босів буде", - говорить Рабинович.

Останнім часом в українському футболі розгорнулася справжня війна. ФК "Дніпро", що належить Ігорю Коломойському (до нього близькі нині і брати Суркіси), подало позов проти Прем"єр-ліги, вважаючи, що вона є незаконною. У ПЛ говорять, що готові дати відсіч і зберегти Лігу.

Зараз ви читаєте новину «Вибори президента Прем"єр-ліги відбудуться за участю двох кандидатів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі