пʼятниця, 19 червня 2009 11:27

Президент ФК "Львів" йде на вибори керманича Прем"єр-ліги

Президент ФК "Львів" йде на вибори керманича Прем"єр-ліги

Президент ФК "Львів" Юрій Кіндзерський болотуватиметься на посаду президента української футбольної Прем"єр-ліги.

"У зв"язку з проведенням виборів нового президента ОПФКУ "Прем"єр-ліга", ТОВ "Футбольний клуб "Львів" висунув свою кандидатуру від клубу на цю посаду - Кіндзерського Юрія Івановича, президента ФК "Львів".

Відповідні листи відправлені на ім"я в. о. президента ОПФКУ "Прем"єр-ліга" Данилова В. Б. і до рекрутингової компанії "Ward Howell", - говориться в заяві на офіційному сайті "Львова".

Відзначимо, що про своє бажання боротися за пост президента Прем"єр-ліги раніше заявили в. о. голови організації Віталій Данилов, екс-президент київського "Арсеналу" Вадим Рабинович, а також Ігор Попков.

Нагадаємо, вибори нового президента української футбольної Прем"єр-ліги відбудуться 1 липня. Імена всіх претендентів на посаду стануть відомі у п"ятницю.

Вибори повинні були відбутися 31 травня, але їх перенесли у зв"язку з тим, що один з двох кандидатів - колишній генеральний директор G-14 Томас Курт - відкликав свою кандидатуру. Єдиним кандидатом тоді залишився Рабинович.

За матеріалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Президент ФК "Львів" йде на вибори керманича Прем"єр-ліги». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі