субота, 04 липня 2009 15:52

"В ролі Мухтара буду я", - Рабинович про вибори президента ПЛ

"В ролі Мухтара буду я", - Рабинович про вибори президента ПЛ

Один з реальних, а не віртуальних кандидатів на посаду президента української футбольної Прем"єр-ліги – Вадим Рабинович – висловив свою позицію щодо виборів та обрання голови організації. Рабинович розповів про темний бік цієї події та способи контролю за діями нового президента.

Не дочекавшись закінчення зібрання представників клубів Прем"єр-ліги, Вадим Рабинович кулею вискочив із зали на вулицю і стисло, але емоційно пояснив чому знімає свою кандидатуру.

"Роблять вибори під одну людини, повністю порушивши статут. Я не буду надавати легітимність цій дії. Це незаконно, я знімаю свою кандидатуру і сьогоднішній президент, якщо він буде обраний, буде незаконним", - зазначив Рабинович.

Минула доба, емоції дещо ущухли і головний уже екс-кандидат пояснив свою позицію.

"У мене є претензії до дій Данилова по організації виборів. Ось в цьому викопана моя сокира війни", - каже Рабинович.

"У мене немає особистих суперечностей з Даниловим. Ми з ним можемо сісти, чарку випити. І, тим більше, немає проблем з президентами клубів, тому що вони мають право підняти руку і голосувати за кого завгодно", - стверджує колишній власник "Арсенала".

Прем"єр-ліга витратила на вибори солідну суму – кошти впали на рахунок компанії, яка займалася своєрідним кастингом кандидатів.

Окрім Рабиновича, який знявся з виборів, і Данилова – у документах фігурував голландець Крістіан Вертс. Утім, іноземця в Києві так і не побачили.

"Фірма якась, вона придумала цих. Хоч би гроші з них треба тепер отримати на користь футболу. Сказати: "дивіться, ви підсунули нам". А то що ж виходить – Прем"єр-ліга заплатила 70 тисяч євро, щоб вони в результаті тривалих пошуків відібрали одного Данилова. Могли і без грошей відібрати", - зауважив Рабинович.

"Я не бачу проблеми, нехай попрацює Данилов і нехай подивиться результати. Я ці результати представляю", - каже Рабинович.

Данилова обрали на дворічний термін і можна не сумніватися, що протягом цього часу його дії жорстко контролюватимуть опоненти.

"Був такий старий фільм "Мухтар". І ось коли прийшов Нікулін з собакою, а йому генерал каже: "Треба взяти цього злочинця". "Пустіть собаку, - каже. - "він постарається". А в ролі Мухтара, напевно, я", - підсумував Вадим Зиновійович.

За матеріалами ТСН

Зараз ви читаєте новину «"В ролі Мухтара буду я", - Рабинович про вибори президента ПЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі