пʼятниця, 31 липня 2009 16:23

Рабинович відмовився передавати Прем"єр-лізі телевізійні права

Рабинович відмовився передавати Прем"єр-лізі телевізійні права

В той же час футбольний клуб "Арсенал" звернувся до керівництва ПЛ з вимогою в найкоротші терміни сплатити існуючу заборгованість за сезон 2008/2009

Сьогодні президент ФК "Арсенал" Вадим Рабинович провів першу робочу нараду з колективом клубу, на якому обговорювалися багато питань життєдіяльності клубу, у тому числі і питання комерційної діяльності. Після детального вивчення ситуації, що склалася, було ухвалено декілька важливих рішень. По-перше, ФК "Арсенал" продовжить вести відкриту політику - відтепер на офіційному сайті будь-який охочий зможе ознайомитися з бюджетом клубу.

Друге рішення стосується прав "Арсеналу" на телевізійні трансляції матчів за участю клубу. Як показав детальний аналіз даних бухгалтерського обліку, за весь минулий сезон 2008/2009 на рахунки нашого клубу не було перераховано ні цента за використання телевізійних прав.

Цей факт тим більше обурливий у зв"язку з тим, що керівники ПЛ заявляли в пресі, що їм вдалося підвищити доходи від реалізації комерційних і телевізійних прав клубів в 3-4 рази в порівнянні з сезоном 2007/2008.

Таким чином, рішення не передавати телевізійні права клубу Прем"єр-лізі, прийняте сьогодні на зборах "Арсеналу", виглядає абсолютно логічним.

В той же час футбольний клуб "Арсенал" звернувся до керівництва ПЛ з вимогою в найкоротші терміни сплатити існуючу заборгованість за сезон 2008/2009, а так само надати детальний звіт про те, які кошти були отримані "Прем"єр-лігою" від спонсорів і рекламодавців в минулому сезоні і яким чином вони були розподілені між клубами-учасниками ПЛ. У разі невиконання вимог ФК "Арсенал" протягом трьох днів, клуб залишає за собою право звернутися до суду.

За матеріалами ФК "Арсенал", Турнір

Зараз ви читаєте новину «Рабинович відмовився передавати Прем"єр-лізі телевізійні права». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі