вівторок, 10 листопада 2009 10:55

"Зеніт" пропонує за Павлюченка 11 млн євро

"Зеніт" пропонує за Павлюченка 11 млн євро

Пітерський футбольний клуб "Зеніт" зробив офіційну пропозицію лондонському "Тоттенхему" про трансфер форварда збірної Росії Романа Павлюченка. "Зеніт" запропонував за гравця 11 мільйонів євро і бонуси, залежно від статистичних показників Павлюченка. Про це пише газета "Спорт-Экспресс".

З посиланням на голландського агента, який представляє інтереси пітерців у Європі, видання повідомляє, що "Тоттенхем" згоден продати форварда, але наполягає на сумі трансферу в 16 мільйонів євро. Крім того, "Зеніту" потрібно буде узгодити умови особистого контракту Павлюченка, який заробляє в лондонському клубі 2,5 мільйона євро в рік.

За даними видання, пітерці запропонували "Тоттенхему" продати російського форварда в кінці минулого тижня. "Зеніт" інформацію про можливий перехід Павлюченка не підтвердив.

9 листопада турецькі ЗМІ написали, що 27-річного Павлюченка планує купити стамбульський "Бешикташ". Раніше повідомлялося про інтерес до гравця з боку англійського "Бірмінгем Сіті", італійських "Мілана" і "Роми".

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «"Зеніт" пропонує за Павлюченка 11 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі