понеділок, 15 червня 2009 10:45

Павлюченко може змінити Англію на Німеччину

Павлюченко може змінити Англію на Німеччину
Німецький "Штуттгарт" зацікавився російським нападаючим "Тоттенхема" Романом Павлюченком, який може замінити в ролі ударного форварда команди Маріо Гомеса, котрий перейшов до "Баварії".

"Павлюченко - дуже цікавий гравець, - сказав в інтерв"ю Stuttgarter Nachrichten менеджер команди Хорст Хельд. - Ми вже обговорювали в клубі можливість його придбання".

Як пише німецьке видання, в Штуттарті Павлюченко, який став одним з головних відкриттів Євро-2008, приймуть з відкритими обіймами, якщо фінансові вимоги гравця та його нинішнього клубу не виявляться завищеними.

На даний момент німецький клуб готовий заплатити компенсацію близько 11 мільйонів євро. Кар"єра в Тоттенхемі у росіянина не склалася, оскільки він не зумів належним чином вивчити англійську мову, посварився з наставником "Шпор" Гарі Реднаппом і дуже рідко вражав ворота суперників у прем"єр - лізі (всього п"ять голів), відзначає Stuttgarter Nachrichten.

Тим часом, пріоритетним варіантом для "Штутгарта", як і раніше, є сенегальський форвард "Хоффенхайма" Демба Ба. Сам гравець горить бажанням перейти в клуб - бронзовий призер минулого сезону, - який виступатиме в Лізі чемпіонів.

Проте нинішні працедавці Ба вимагають за його трансфер дуже багато - близько 30 мільйонів євро.

Нагадаємо, що за даними англійської преси, Павлюченко ввійшов у чорний список Реднаппа, в якому перераховані гравці, чиї дні в "Тоттенхемі" закінчені.

Інтерес до форварда збірної Росії, окрім "Штутгарта" виявляє італійська "Рома".

РІА "Новости", Кореспондент

Зараз ви читаєте новину «Павлюченко може змінити Англію на Німеччину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі