четвер, 08 квітня 2010 11:15

"У контракті Маркевича чітке завдання - стати чемпіоном Євро-2012" - Лашкул

"У контракті Маркевича чітке завдання - стати чемпіоном Євро-2012" - Лашкул

Віце-президент ФФУ Володимир Лашкул прокоментував ситуацію з контрактом головного тренера збірної.

Зокрема Володимир Григорович сказав, що після затвердження виконкомом ФФУ Мирона Маркевича тренером національної збірної відбулася зустріч керівництва Федерації з усім тренерським корпусом. Маркевич представив своїх помічників. На зустрічі були обговорені зарплати тренерів і деталі підписання контрактів.

"Зараз мене фінансовий директор ФФУ інформує, що заробітна плата Маркевичу за березень (саме з цього місяця тренерів зараховано на посади) переведена на кредитну картку. Що стосується контракту, то він лежить у мене на столі вже місяць. І, на жаль, Мирон Богданович поки не зміг приїхати до Федерації футболу. У нього напружений графік. Переглядає футболістів і готує список кандидатів у збірну на перші матчі під своїм керівництвом. Ми його чекали, до речі, на зустрічі, присвяченій демонстрації нової екіпіровки збірної, але у нього не склалося. Це - формальність, яка дуже легко усувається", - говорить Лашкул.

При цьому він зазначив, що тепер згідно обов"язків уже змушений вимагати від Маркевича, щоб той негайно прибув у ФФУ, вивчив контракт і його підписав.

"Документ базується на стандартному контракті. Такі ж підписували Блохін, Михайличенко. Єдине, тут більш чітко прописана завдання - збірна повинна стати чемпіоном Європи-2012", - говорить Лашкул. При цьому зазначає, що контракт підписується до дати останнього матчу чемпіонату Європи - до 1 липня 2012 року. Візи з боку федерації на контракті вже поставили всі уповноважені особи. Залишилося дочекатися підпису головного тренера.

За матеріалами СегодняСпорт

Зараз ви читаєте новину «"У контракті Маркевича чітке завдання - стати чемпіоном Євро-2012" - Лашкул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі