середа, 03 березня 2010 18:04

"Ніхто не буде вказувати мені, кого ставити в склад збірної" - Маркевич

"Ніхто не буде вказувати мені, кого ставити в склад збірної" - Маркевич

Головний тренер збірної України Мирон Маркевич поки не готовий назвати більш менш чіткий список кандидатів у національну команду. Про це він повідомив вчора, під час зустрічі із студентами харківського університету імені Каразіна.

"Я зараз збираю інформацію по збірній. Ми відстежуємо дуже багато футболістів. Братиму найкращих, - цитує Маркевича офіційний сайт "Металіста". - Повірте мені, ніхто не буде вказувати мені, кого ставити в склад. Я абсолютно самостійна людина. Мені можуть підказувати всі, у тому числі і вболівальники, і журналісти, але рішення ухвалюватиму тільки я, тому що я за нього відповідатиму".

Маркевич також відзначив, що розраховує, що ветерани збірної України - голкіпер Олександр Шовковський і нападаючий Андрій Шевченко - візьмуть участь у фінальній частині Євро-2012.

"У них обох, звичайно ж, є шанс зіграти на Євро-2012. Я б дуже хотів, щоб вони нам в 2012 році допомогли. Футбол така штука, що щодня спортсмен повинен показувати хорошу фізичну форму і щоб травми проходили боком", - відзначив наставник української збірної.

За матеріалами ФК "Металіст", Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Ніхто не буде вказувати мені, кого ставити в склад збірної" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі