середа, 07 жовтня 2009 08:20

"Сокіл" поступився гродненському "Неману"

"Сокіл" поступився гродненському "Неману"

У заключному поєдинку першого кола Відкритого чемпіонату Білорусі хокеїсти київського "Сокола" з різницею в дві шайби поступилися на виїзді гродненському "Неману" - 1:3.

Рахунок у матчі відкрили гості. На реалізацію ними першої більшості в матчі пішло 54 секунди: результативну крапку в атаці поставив Валентин Олецький. На жаль, продовження не було.

Другий період залишився за "Неманом", кольори якого захищають вихованці харківського хокею Андрій Лупандін і Єгор Єгоров, а також екс-"соколята" Артем Бондарєв (2 хвилини штрафу) і Олександр Бобкін (4 хвилини штрафу). Ще один уродженець України - воротар-донеччанин Олександр Зарудний - залишився в запасі.

У третій 20-хвилинці закинутих шайб глядачі, можливо, і не побачили б. Але наприкінці періоду кияни зняли воротаря, випустивши на майданчик шостого польового гравця. Ризик себе не виправдав: Дмитро Панцирєв запустив шайбу в спорожнілі ворота і тим самим встановив остаточний рахунок матчу. 3:1 - перемога "Неману".

Зазнавши четвертої поразки в сезоні, команда Олександра Сеуканда завершила перше коло ВЧБ на другому місці. "Сокіл" відстає на 3 очки від мінської "Юності" (24 очки). На третьому місці знаходиться солігорський "Шахтар" (21 очко).

"Неман" - "Сокіл""- 3:1 (0:1, 2:0, 1:0)

0:1 - Олецький (Романенко, Срюбко), 6:58 - біл. 5х4.
1:1 - Медведєв (Лисичкин, Бондарєв), 22:43 - біл. 5х4.
2:1 - Михайлов (Прокопчик), 34:08.
3:1 - Панцирєв (Мядель, Горошко), 59:01 - у порожні ворота.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" поступився гродненському "Неману"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі