середа, 30 вересня 2009 12:16

"Сокіл" обіграв новополоцький "Хімік-СКА" (ВІДЕО)

"Сокіл" обіграв новополоцький "Хімік-СКА" (ВІДЕО)

Незважаючи на фінансові проблеми, "Сокіл" продовжує гонитву за лідером Ексраліги-2009/10 - ХК "Юність" (Мінськ), обігравши новополоцький "Хімік-СКА" 2:0.

У першому періоді продемонстрував майстерність Литвиненко, а в другому Безщасний закріпив успіх киян, після кистьового кидка з лівого краю, де воротареві дуже активно заважав Сальников. Треба відзначити і голкіпера синьо-біло-блакитних - Костянтина Симчука, який неодноразово рятував своїх партнерів.

У третьому періоді білоруси спробували переламати хід гри, але "Сокіл" колючими контратаками не раз міг поповнити свій гольовий багаж. За півтори хвилини "Хімік-СКА" зняли воротаря, але Безщасних, вийшовши на порожні ворота, був збитий, і гравець гостей з Новополцька відправився на 2 хвилини. Зустріч так і закінчилася з рахунком 2:0 на користь киян, які в турнірній таблиці з 24 очками займають друге місце, слідом за лідером - мінською "Юністю", в якої 30.

"Юність" виграла сьогодні у "Металурга" (Жлобин) 5:2. Одна шайба і передача у мінчан на рахунку гравця збірної України - Олега Тимченко.

Гродненський "Неман" виграв у гостях у лієпаєвського "Металургса" 5:2, і наздогнав у турнірній таблиці "Шахтар" (Солігорськ), який у цей день не грав.

"Сокіл" (Київ) - "Хімік-СКА" (Новополоцьк) 2:0 (1:0, 1:0, 0:0)

Шайби: 1:0 Литвиненко (Гніденко, Матвійчук) 14:44, 2:0 Безщасний (Ісаєнко) 14:57.

Турнір

Зараз ви читаєте новину «"Сокіл" обіграв новополоцький "Хімік-СКА" (ВІДЕО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі