субота, 15 серпня 2009 16:32

"Конфлікт з Діакате? Нісенітниця!" - Ігор Суркіс

"Конфлікт з Діакате? Нісенітниця!" - Ігор Суркіс

Президент київського "Динамо" Ігор Суркіс прокоментував Football.ua останні чутки навколо гравців чемпіона країни.

- Багато сайтів повідомляють про Ваш конфлікт з Діакате...

- Конфлікт з Діакате? Нісенітниця! Ну які у мене можуть бути конфлікти з футболістами? Це просто вигадка.

- Повідомляється, що він хоче піти, і в числі претендентів називають "Марсель" і "Ліверпуль".

- Подумайте самі. Діакате тільки відновився після травми, сьогодні, цілком імовірно, вийде проти "Арсенала". Йому треба набирати форму, попереду Ліга чемпіонів. Не виключаю, що якщо він добре проявить себе на такому рівні, то буде конкретний інтерес з боку інших клубів. Але давайте керуватися виключно офіційними даними і паперами.

На даний момент ніяких пропозицій по Діакате ми не отримували. Якщо такі будуть, то і про них говоритимемо. Як в ситуації з Бангура. Президент "Ренна" приїхав у Монако, де я проводив відпустку, і ми протягом 40-ка хвилин домовилися про трансфер Ісмаеля. Ось це офіційна пропозиція, і переговори. А якщо реагувати на всі чутки з Інтернету, то можна з"їхати з глузду.

- Ситуація із словами агентів Гільєрме - теж вигадка?

- До мене ніхто з приводу Гільєрме не звертався. Хлопець працює, йому треба завойовувати місце в основі. Все інше - чутки і вигадки.

- Так само як і промова Бетао про те, що він не проти повернутися на батьківщину за сімейними обставинами?

- Аналогічна ситуація. Бетао гравець "Динамо", і ніяких розмов про його перехід в іншу команду не було. Ні з його боку, ні з боку інших клубів. Довіряйте тільки офіційній інформації.

Football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Конфлікт з Діакате? Нісенітниця!" - Ігор Суркіс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі