середа, 12 серпня 2009 15:26

Захисник "Динамо" хоче повернутися в Бразилію

Захисник "Динамо" хоче повернутися в Бразилію

Бразильський захисник київського "Динамо" серйозно розглядає можливість повернення до Бразилії.

Контракт Бетао з київським клубом закінчується лише в 2013 році, проте є одна обставина, через яку футболіст може повернутися на батьківщину раніше. Його дружина Прісцилла на п"ятому місяці вагітності. Вони чекають народження сина. Майбутні батьки ще не вирішили, як назвуть малюка, але вони впевнені в одному: народитися і провести перший рік життя дитина має в Бразилії.

"Я приїхав сюди з думкою, що залишуся надовго. Але якраз сьогодні я розмовляв зі своїм агентом, і ми аналізували можливість повернення на якийсь час до Бразилії", - цитує Бетао Football.ua.

"Моя дружина Прісцилла вагітна. Я дуже щасливий, і ми хотіли б повернутися до Бразилії, щоб вона народила саме там. І ми хочемо, щоб там він трохи підріс, Тому я б вважав за краще залишитися в Бразилії як мінімум на рік, але поки що не контактував з жодним бразильським клубом", - зазначив футболіст.

for-ua.com

Зараз ви читаєте новину «Захисник "Динамо" хоче повернутися в Бразилію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі