субота, 15 серпня 2009 15:59

Діакате залишає "Динамо" через конфлікт із Суркісом

Діакате залишає "Динамо" через конфлікт із Суркісом

За інформацією footmercato.net, конфлікт з президентом київського "Динамо" Ігорем Суркісом привів до того, що сенегальський захисник Папе Діакате активно зайнявся пошуком нової команди. Принаймні, за два тижні до закінчення трансферного вікна Діакате дав своєму агенту Полу Таваресу завдання прискорити процес пошуку.

У Францію Діакате готовий повернутися лише в трійку клубів, які гратимуть в Лізі чемпіонів ("Бордо", "Марсель" і "Ліон"). Останнім часом з"явилася інформація, що сенегальцем зацікавилися англійські "Ліверпуль" і "Тоттенхем".

"Поки немає прогресу. Проте, ми спілкуємося з "Ліверпулем" і "Тоттенхемом". Мерсісайдці активніші, хоча Бенітес не дуже добре з ним знайомий, тому спостерігав за ним у матчі між Сенегалом і Конго. Папе був у порядку, але поки офіційна пропозиція не поступала. Трансфер Діакате буде близько 7,5-8 млн. євро", - розповів усі подробиці Таварес.

Терикон

Зараз ви читаєте новину «Діакате залишає "Динамо" через конфлікт із Суркісом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі