субота, 15 серпня 2009 14:02

"Не збираюся ставити "Динамо" ультиматум" - Бетао

"Не збираюся ставити "Динамо" ультиматум" - Бетао

Захисник київського "Динамо" Бетао прокоментував інформацію бразильських журналістів з приводу свого можливого повернення на батьківщину.

"Я це дійсно сказав. Але тон нашої бесіди сильно перекрутили. Преса любить так чинити. Я мав на увазі: "Було б не погано, якби була така можливість". У мене молода дружина, вона вагітна вперше, я, як і будь-який нормальний батько, хотів би багато уваги приділяти сім"ї і дитині... Побачити народження і перші місяці життя мого малюка. Хоч би півроку-рік, щоб він знав, що ось це - його тато.

Але це зовсім не означає, що я ставлю питання ребром і збираюся робити якісь ультиматуми. Розумію, що "Динамо" навряд чи погодиться мене відпустити до Бразилії. Я ставлюся до своїх професійних обов"язків з великою відповідальністю, так що на повну відпрацьовуватиму контракт, під яким поставив підпис.

Історію про моє бажання покинути "Динамо" роздули тут - в Україні. Ті, хто читав моє інтерв"ю в Бразилії, відразу зметикували, що я говорю не серйозно", - повідомив бразилець в інтерв"ю "Спорт-Экспресс".

Чемпионат.ру

Зараз ви читаєте новину «"Не збираюся ставити "Динамо" ультиматум" - Бетао». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі