пʼятниця, 16 квітня 2010 14:20

"Хочу, щоб "Шахтар" став чемпіоном. Тільки не "Динамо"- Девіч

"Хочу, щоб "Шахтар" став чемпіоном. Тільки не "Динамо"- Девіч

Після матчу "Металіста" з "Іллічівцем" форвард харків"ян Марко Девіч відзначив, що гра була дуже важкою. Тому що "Іллічівець" бореться за виживання і з такими командами грати важко.А дізнавшись результат матчу "Карпати" - "Шахтар" не приховував своєї радості.

"Дуже добре, я за "Шахтар" хворів і хочу, щоб "Шахтар" саме став чемпіоном країни. Тільки не "Динамо", - сказав Девіч.

Але радість від перемоги "Металіста" була затьмарена для Девіча іншою обставиною. Результат медичного обстеження показав, що форвард у нинішній першості вже не зможе вийти на футбольне поле з причини закритого перелому основної фаланги другого пальця правої стопи. У результаті футболістові на чотири тижні наклали гіпсову шину.

"Десь хвилин за 20-25 до фінального свистка був епізод, коли я боровся за м"яч з воротарем "Іллічівця". Хотів зіграти швидше, але зіткнувся з Остапенко. Я впав на поле і тут же відчув гострий біль - воротар, падаючи, приземлився одним шипом на мій палець. Було дуже боляче, але я все одно вирішив дограти до кінця. До воротареві в мене жодних претензій немає і не може бути - звичайний ігровий момент", - прокоментував епізод з травмою форвард "Металіста".

Девіч запевнив, що зробить все, щоб скоріше повернутися в стрій.

За матеріалами ФК "Металіст" , football.ua

Зараз ви читаєте новину «"Хочу, щоб "Шахтар" став чемпіоном. Тільки не "Динамо"- Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

16

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі