четвер, 15 квітня 2010 13:46

"Барселона" перемагає і збільшує відрив від "Реала"

"Барселона" перемагає і збільшує відрив від "Реала"

Лідер чемпіонату Іспанії з футболу "Барселона" збільшила відрив від йде на другому місці мадридського "Реала". У ніч на 15 квітня "Барселона" в матчі 32-го туру перемогла на своєму полі "Депортіво" (3:0). Команда випереджає "Реал" на шість очок, але мадридці провели на одну гру менше, повідомляє Associated Press.

У матчі "Барселона" - "Депортіво" голи у складі господарів забили Боян Кркіч, Педро Родрігес та Яя Туре. У складі переможців на полі не вийшли кілька гравців основного складу - Карлес Пуйоль, Ерік Абідаль та Андрес Іньєста.

У 32-х матчах "Барселона" набрала 83 очки. У "Реала" після 31-ї гри 77 очок, а свій матч 32-го туру мадридці проведуть сьогодні увечері на виїзді проти "Альмерії". Всього в чемпіонаті Іспанії команди зіграють по 38 матчів.

Барселона - Депортіво 3:0

"Барселона": Вальдес, Дані Алвес, Маркес, Піке, Максвелл, Туре, Хаві (Бускетс, 77), Жеффрен (Кейта, 51), Мессі, Боян (Анрі, 73), Педро

"Депортиво": Арансубія, Мануель Пабло, Лопо, писки, Лорі, Антоніо Томас, Серхіо (Іван Перес, 84), Гуардадо, Пабло Альварес (Домінгес, 54), Хуан Родрігес, Ріки (Лассад, 70)

Голи: Боян, 16, Педро, 68, Туре, 72

Попереджені: Лопо, Пабло Альварес, Мануель Пабло

За матеріалами football.ua, lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" перемагає і збільшує відрив від "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі