субота, 04 липня 2009 11:28

"Барселона" і "Шахтар" не можуть домовитися про ціну Чигринського

"Барселона" і "Шахтар" не можуть домовитися про ціну Чигринського

Центральний захисник донецького "Шахтаря" Дмитро Чигринський може стати гравцем "Барселони" тільки в тому випадку, якщо каталонці запропонують за нього не менше, ніж 20 мільйонів євро, повідомляє Sport.es.

Нагадаємо, днями наставник "Шахтаря" Мірча Луческу заявив, що переговори між клубами все ще йдуть, і що ціна в 15 мільйонів євро, на його думку, не відповідає рівню Чигринського.

Сам Дмитро про можливий перехід говорить з небажанням.

- Про те, що "Барселона" мною цікавиться, я чув давно, - говорить Діма. - Але офіційний запит прийшов недавно - мене про це повідомили у клубі.

- І що ти думаєш з цього приводу?

- А що думати! Краще звернутися в клуб, там розставлять всі акценти і все пояснять! Я можу лише розповісти, як провів відпустку, як готуюся і як йде тренувальний процес.

- І як провів відпустку?

- У батьків погостював у Хмельницькому, і в Туреччині трохи на морі позасмагав.

- Завдання на сезон команді вже озвучили?

- Вони і так гранично ясні, їх треба поетапно вирішувати: пробитися в груповий етап Ліги чемпіонів і в чемпіонаті впевнено почати. Минулого року ми дуже дорого заплатили за невдалий старт. Впевнений, підготовка у Швейцарії вийде плідною, буде багато ігор. Скоро всі гравці будуть на загальному рівні!

- Дім, все-таки: бажання грати в "Барсові" у тебе є?

- Я гравець "Шахтаря", у мене є контракт, який я виконую. "Шахтар" для мене - це моя сім"я, моя рідна команда, і керівництву я повністю довіряю.

- Уявімо: керівництво вирішить - продаємо Чигринського.

- Я думаю, так не скажуть, все обговорюватиметься зі мною.

- Але ти міг би сказати: я не хочу в "Барсі", я залишаюся?

- Ну-у, є багато нюансів, і кожен потрібно обговорювати...

За матеріалами "Блик", Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" і "Шахтар" не можуть домовитися про ціну Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі