понеділок, 22 червня 2009 10:36

Трансфер Чигринського в "Барселону" поб"є рекорд Тимощука

Трансфер Чигринського в "Барселону" поб"є рекорд Тимощука

Спочатку переможниця Ліги чемпіонів "Барселона" хотіла дістати капітана "Шахтаря" Даріо Срну, потім - його ж у зв"язці з віце-капітаном центральним захисником Дмитром Чигринським, а зараз, схоже, все звелося до одного Чигринського.

Як повідомляє FC Barcelona Blog з посиланням на каталонське видання Sport, спортдиректор "Барси" Чікі Бегірістайн подав правлінню клубу звіт про поточну трансферну ситуацію. Особлива увага приділялася питанням придбань в захисну лінію. За результатами цього звіту були зроблені наступні висновки.

Перше - можливість покупки Срни більше не розглядається зважаючи на його велику зарплату. Друге - кандидатура захисника "Порту" Бруно Алвеша пильно вивчається, але поки "Барса" не робить кроків до його придбання.

Третє - трансфер гірника Чигринського на сьогоднішній день є найбільш вірогідним рішенням проблеми центрбека. Сума трансферу складе 15 млн євро.

Якщо трансфер за таку суму відбудеться, Дмитро стане найдорожчим проданим футболістом в історії "Шахтаря". На початку 2007 року Анатолій Тимощук пішов у "Зеніт" за $20 млн, а 15 млн євро за Чигрмнського в доларовому еквіваленті складуть майже 21 млн.

За матеріалами "Сегодня"

Зараз ви читаєте новину «Трансфер Чигринського в "Барселону" поб"є рекорд Тимощука». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі