понеділок, 30 листопада 2009 10:42

"Якщо "Рубін" переміг "Барсу", то чому ми не можемо?" - Михалик

"Якщо "Рубін" переміг "Барсу", то чому ми не можемо?" - Михалик

Після нічиєї в Казані шанси "Динамо" на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів впали. Тепер, щоб продовжити виступ у найпрестижнішому турнірі Європи, команді Валерія Газзаєва необхідно обіграти в останньому турі іспанську "Барселону". Завдання складне, але можливе. В усякому разі півзахисник "Динамо" ТарасМихалик упевнений - його команді це під силу.

- Тарасе, в якому настрої "Динамо" залишало Казань?

- Були змішані відчуття. Хотілося перемогти "Рубін". Не вийшло. Але ж ми і не програли. Отже 50 на 50. Хочу сказати про інше: коли ми проходили змішану зону, українські журналісти, які прилетіли на цей матч, цікавилися, чому ми не виглядаємо сумними. Мовляв, адже було завдання привезти з Казані три очки, а ми його не виконали. І тепер у нас майже немає шансів вийти з групи.

Один з ваших колег (може, правда, російський колега) взагалі саркастично заявив: "Ви знову пролетіли". Але ж у нас ще є гра з "Барселоною". І ми зробимо все, щоб після зустрічі з підопічними Хосепа Гвардіоли в уболівальників "Динамо" був гарний настрій.

- Обіграти мотивовану "Барселону" - хіба це реально?

- Якщо "Рубін" обіграв "синьо-гранатових" в гостях, то чому ми не можемо цього зробити у себе вдома? Чув, що ту перемогу казанців назвали "трохи випадковою". Мене смішить це визначення, коли мова йде про футбол.

- А що за історія трапилася в аеропорту Казані - "Динамо" ніби було не задоволене тривалістю проходження митного контролю?

- Нас дійсно довго протримали в місцевому аеровокзалі. Тут у кожного своя правда, тому ні в чий город камінь кидати не буду. Скажу тільки, що відлітали з Казані ми теж з пригодами - прочекали вильоту близько години. Чомусь не було автобуса. Нас загнали в зал очікувань. Сиділи там з пасажирами з інших рейсів. Пам"ятаю, що один рейс до Єгипту був. Народу в зал очікувань набилося сила-силенна - близько двохсот чоловік. Було трохи тісно.

- Наскільки позначилося на настрої "Динамо" в Казані поразка збірною України від греків?

- Після гри в Донецьку було дуже важко відійти. Спочатку прикра поразка від "Інтера", потім фіаско в протистоянні з Грецією. Психологічно вся команда була вбита. Саме "вбита", засмучені - це не те слово. Такий шанс втратили! Добре, що потрібно було переключатися. І гра з "Шахтарем" нам у цьому плані сильно допомогла. Перемогли - 3:0, настрій відразу піднявся.

За матеріалами Блик

Зараз ви читаєте новину «"Якщо "Рубін" переміг "Барсу", то чому ми не можемо?" - Михалик ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі