понеділок, 30 листопада 2009 09:33

"Ми не можемо виграти всі 30 матчів чемпіонату" - Газзаєв

"Ми не можемо виграти всі 30 матчів чемпіонату" - Газзаєв

Після матчу із запорізьким "Металургом" (0:0), в якому гості втратили очки, наставник "Динамо" Валерій Газзаєв відзначив молодого голкіпера господарів.

- Вийшла дуже хороша гра, бойова. Вітаю "Металург" з нічиєю. Вони дійсно проявили незвичайну, я б навіть сказав, абсолютну самовіддачу. А нереалізований пенальті - своєрідна нагорода за це. У нас було дуже багато моментів, але, на жаль, підвела реалізація, але в цілому, грою своєї команди я задоволений.

- Сьогодні "Динамо" не змогло обіграти або недооцінило суперника?

- Якщо ми не змогли використати свої моменти, значить, дуже добре зіграв ваш молодий воротар, я б сказав, навіть блискуче, плюс на останній хвилині взяв пенальті. Такі гравці стають великими футболістами.

- Якби Мілевський забив пенальті, ви б поїхали із Запоріжжя з відчуттям справедливості?

- Ви знаєте, я був би радий нашій перемозі. А оскільки вийшло по-іншому, ми засмучені, що не виграли цей матч.

- Таке "Динамо" зможе обіграти "Барселону"?

- Цілком. Чому ви судите за однією грою? "Динамо" - дуже хороша команда, лідер національної першості і за грою, і за очками. Те, що сьогодні ми не виграли в Запоріжжі - заслуга ваших гравців, не применшуйте їх гідності. Ми ж не можемо виграти всі 30 матчів чемпіонату. Вважаю, що наші футболісти дуже хотіли перемогти, але, повторюся, нам не дали це зробити гравці "Металурга", зокрема, воротар, який зіграв вище всяких похвал.

- Як ви збираєтеся грати з "Барселоною"?

- Тільки на перемогу, це єдиний результат, який нас влаштує, причому постараємося виграти 2:0. А як складеться сама гра, мені складно сказати. До "Барселони" нам ще потрібно зіграти в Одесі. Тому спочатку ми думатимемо про матч з "Чорноморцем", а потім вже будемо готуватися до іспанців.

- Вчора в матчі молодіжних команд лідери Гармаш і Коркішко багато розмовляли з суддею. Сьогодні подібне робили Шевченко і Мілевський, які отримали за це жовті картки. У хлопців така установка або причина в їх нестриманості?

- Це емоції. Але я б на вашому місці, стежив за своєю командою.

- Коли ви ухвалювали рішення очолити київське "Динамо", скільки ночей ви не спали?

- Я нормально спав, просто потрібно було все обдумати. Я вже п"ятий місяць працюю з командою, тому давно забув, що було тоді.

За матеріалами ФК "Металлург", Террикон

Зараз ви читаєте новину «"Ми не можемо виграти всі 30 матчів чемпіонату" - Газзаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі