субота, 09 жовтня 2021 21:48

Пропустили нелогічний гол – Петраков

Пропустили нелогічний гол – Петраков
Петраков здобув свою першу перемогу зі збірною. Фото: УАФ

Виконувач обов'язків головного тренера збірної України Олександр Петраков прокоментував перемогу над Фінляндією (2:1).

- Скажу відверто - вже про Боснію думаю. Ця перемога не буде нічого коштувати, якщо Боснія ... Вони обіграли Казахстан. Я вже головою в Боснії, клянусь вам.

- Була зроблена одна заміна в порівнянні з матчем проти Франції - Миколенко. Сьогоднішній склад - найсильніший для збірної України?

- Це найоптимальніший склад на даний момент. Молоді хлопці - вийшов Корнієнко, Булеца, вони вже стукали, дебютували в офіційних матчах. Коля Шапаренко провів всю гру здорово. Всі хлопці - молодці.

- Гол Ярмоленко з правого - це несподіванка?

- Звичайно, так, несподіванка. Ну молодець Андрій - він сьогодні, скільки міг, тягнув команду, був лідером. Тільки слова подяки всім хлопцям, це їхня перемога.

- Пропущений гол, напевно, самий нелогічний у вашій кар'єрі.

- Так Так. Матвієнко теж засмучений, говорить, що просто вибивав - потрапив в ногу, це футбол. Звичайно, всі засмучені, що пропустили.

- Наскільки важливо було витримати цей вертикальний футбол?

- Чому він вертикальний?

- Швидкий агресивний ...

- Я люблю цей футбол, я - тренер. Я хлопцям розповідаю, мої помічники. Ми - однодумці. Хлопцям цей футбол сподобався, але він дуже енерговитратний, дуже важкий. Хлопці всю гру накривали і пресингували. Ви все бачили.

- Що підказували Ярмоленку?

- Я бачив, що його вдарили по спині, він сказав, що скільки зможе, стільки протягне. Просто підбадьорював його по-людськи, кажу: "Андрюшенька, давай, треба", - як синові.

- Ви зробили все 5 замін - вони були вимушеними?

- Так, вони були вимушеними, я не думав про Боснію. Навіть ще не дивився її. Уже в літаку буду дивитися.

- Що скажете команді в роздягальні?

- Вітаю усіх. Забули, Боснія - все. Тепер Боснія, - сказав Петраков.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна красиво обіграла Фінляндію

Зустріч з Боснією пройде 12 жовтня. Матч буде зіграно у Львові. Поки в нашій команди 8 очок, а в суперника - 6. Однак Боснія і Герцеговина провела на одну гру менше.

Зараз ви читаєте новину «Пропустили нелогічний гол – Петраков». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі