вівторок, 01 вересня 2009 18:57

Президент "Металіста" розвіяв чутки про відставку Маркевича

Президент "Металіста" розвіяв чутки про відставку Маркевича

Чи піде головний тренер "Металіста" Мирон Маркевич у відставку після відвертої невдачі в євротурнірі? Запитання, яке президентові харківського клубу Олександру Ярославському впродовж кількох днів ставили вже надто часто.

Під час спілкування з "Проспортом" Олександр Ярославський поставив крапку у критичних розмовах та чутках.

"Поразка – це не катастрофа чи біда, це привід для виправлення помилок", - каже Олександр Ярославський.

Після вильоту "Металіста" з Ліги Європи, президент не спілкувався з гравцями, а з тренером поговорив по телефону через півтори години після матчу.

"Ось читаю. Ці сльози, ці сопливі виступи окремих людей з приводу тренера і "Металіста" – як все погано. Я вважаю, що у нас все добре", - заявив Ярославський.

Схоже, відлягло на душі у пана Ярославського після перемоги "Металіста" над запорізьким "Металургом" напередодні, і про виступ своєї команди у єврокубках він навіть жартував:

"Футбол - це як хороша їжа в дорогому ресторані. Ресторан ми побудували, а їжу ми готуємо. Думаю забезпечить Мирон Богданович. Розумієте, чорної ікри повинно бути небагато, якщо два відра, то понос буде".

Наступні два матчі поспіль "Металіст" проведе проти київського "Динамо" - у Кубку України і Прем"єр-лізі. У разі перемоги над киянами, харківський клуб може впритул наблизитися до лідера чемпіонату. І грати "Металіст" буде під керівництвом тренера, якому президент всебічно довіряє.

"Мирон Богданович піде з "Металіста" зі мною, а я в найближчі 50 років з "Металіста" йти не збираюся", - сказав наостанок пан Ярославський.

ТСН

Зараз ви читаєте новину «Президент "Металіста" розвіяв чутки про відставку Маркевича». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі