вівторок, 24 листопада 2009 12:37

Побєдоносцев приніс "Соколу" перемогу в драматичному матчі

Побєдоносцев приніс "Соколу" перемогу в драматичному матчі

У понеділок "Сокіл" виграв по булітам у жлобинського "Металурга" 2:1, але залишається на другому місці.

Гра почалася на невеликих швидкостях. Здавалося, кияни хотіли на одному класі переграти суперника, не прикладаючи особливих зусиль, адже п"ять днів тому "Сокіл" переміг в гостях у жлобинців - 5:0. Не вийшло. Спочатку гості реалізували більшість 5 на 3 - Варламов не викинув шайбу зі своєї зони, втратив її, чим негайно скористалися білоруси - 0:1.

"Сокіл" підвищив темп в третьому періоді, і зусилля киян були винагородженні на 10 хвилині завершального періоду - Побєдоносцев пробив, а Малов першим встиг на добивані - 1:1. "Соколята" полетіли добивати суперника, і не раз були близькі до успіху, але все марно - на табло продовжували горіти дві одиниці.

Основний час закінчився 1:1 і наступила кульмінація хокею - додатковий час 4 на 4 гравці. На другій хвилині додаткової п"ятихвилинки несподівано і невдало залишив ворота Алейніковас, але кияни, кидаючи в порожні ворота, потрапили у штангу. Правда, справедливості заради треба відзначити, що у цей момент порушував правила воротар Жлобина, прагнучи не дати кинути по своїх воротах. Кияни так і не змогли реалізувати чисельну перевагу 4 на 3, і справа дійшла до булітів.

Визнані майстри атаки "Сокола" Варламов (двічі), Малов, Матвійчук не реалізували свої булліти, а ось тафгай киян Срюбко хитромудро проштовхнув шайбу під Буйко, який змінив Алейніковаса перед пробиттям серії булітов. Литвиненко забив свій буліт не зближуючись з воротарем, пробивши йому між щитків. Вирішальний кидок зробив Побєдоносцев, принісши перемогу "Соколу" в такому драматичному матчі!

"Сокіл" - "Металург-Жлобин" 2:1б (0:1, 0:0, 1:0, 0:0, 1:0 б)

Голи:

1:0 - Ложкін (Блінов, Тврдонь - бол. +2.), 15:45

1:1 - Малов (Побєдоносцев), 49:24

2:1 - Побєдоносцев (вирішальний буліт)

Воротарі: Карпенко (С) - Алейніковас (М).

Штраф: 12 -12

Кидки: 32 - 31

Кращі гравці матчу: Карпенко, Малов - Алейніковас

Буліти:

Волчек - 0:1 (М)

Варламов - 0:1 (С)

Крутіков - 1:1 (М)

Срюбко - 1:1 (С)

Єлісєєнко - 1:1 (М)

Малов - 1:1 (С)

Калачєв - 1:1 (М)

Варламов - 1:1 (С)

Тврдонь - 1:1 (М)

Матвійчук - 1:1 (С)

Блинов - 1:2 (М)

Литвиненко - 2:2 (С)

Волчек - 2:2 (М)

Побєдоносцев - 3:2 (С)

За матеріалами Турнір

Зараз ви читаєте новину «Побєдоносцев приніс "Соколу" перемогу в драматичному матчі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі