середа, 08 травня 2013 13:44

Підсумковий турнір WTA на п'ять років переїде в Сингапур

Підсумковий турнір WTA на п'ять років переїде в Сингапур

Сингапур стане місцем проведення підсумкового турніру Жіночої тенісної асоціації (WTA) в 2014-2018 роках. Сингапур завоював право приймати турнір найсильніших тенісисток, обійшовши заявки китайського Тяньцзінь і мексиканського Монтеррея.

"Ми раді оголосити, що приголомшлеве місто Сингапур виграло право на проведення підсумкового турніру WTA на наступні п'ять років, з 2014 по 2018 рік. Це найбільша і найбільш важлива угода про співпрацю в нашій історії, - заявила глава і генеральний директор WTA Стейсі Елластер. - Сингапур неймовірний. Це передове в технічному плані місто, і ми любимо його жителів".

Турнір проходитиме на кортах новітнього Сингапурського спортивного центру, що вміщує 7,5 тисяч глядачів. Приймаюча сторона перетворить турнір у свято, доповнивши програму матчами майбутніх зірок жіночого тенісу - WTA Future Stars, виставкових матчів легенд WTA, концертами, симпозіумами тренерів та конференціями, які присвячені жінкам у бізнесі, і щоденними фестивалями для вболівальників.

Сингапур стане дев'ятим містом проведення турніру з моменту його появи в 1972 році. Раніше змагання проходили у Бока-Ратон, Лос-Анджелесі, Окленді, Нью-Йорку, Мюнхені, Мадриді, Досі. Останні два сезони підсумковий турнір проходив у Стамбулі. Столиця Туреччини візьме свій останній турнір у жовтні 2013 року.

Зараз ви читаєте новину «Підсумковий турнір WTA на п'ять років переїде в Сингапур». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі