неділя, 28 жовтня 2012 19:22

Серена Вільямс виграла у Шарапової в фіналі підсумкового турніру WTA
8

Фото: reuters

Американка Серена Вільямс виграла підсумковий тенісний турнір року у жінок, у фіналі опинившись сильнішою за росіянку Марію Шарапову. Матч закінчився у двох сетах (6:4, 6:4). По ходу турніру, що складався для фіналісток з п'яти матчів, Серена Вільямс не програла жодного сету.

Під час фінального матчу Шараповій не вдалося зробити жодного брейка. При цьому Серена Вільямс на початку кожного з сетів брала подачу суперниці, і потім спокійно доводила сет до перемоги. У ті моменти, коли Шарапова брала кілька м'ячів на подачі Вільямс, американська тенісистка подавала Ейси. У підсумку за два сети американка подала навиліт більше десяти разів.

Марія Шарапова за всю її кар'єру змогла виграти у Вільямс лише двічі, хоча грали суперниці один з одним 12 разів. В останній раз Вільямс обіграла росіянку у фіналі Олімпіади в Лондоні.

У півфіналі Марія Шарапова обіграла першу ракетку світу Вікторію Азаренко. Тенісистка з Білорусії залишилася на першому місці в рейтингу WTA, навіть незважаючи на цю поразку.

За кілька годин до матчу Вільямс - Шарапова закінчився і фінал у парному розряді, в якому зустрічалися росіянки Надія Петрова і Марія Кириленко з чешками Андреа Главачковою і Ліцією Градецькою. Поєдинок закінчився в двох сетах з рахунком 6:1, 6:4 на користь російської пари.

Зараз ви читаєте новину «Серена Вільямс виграла у Шарапової в фіналі підсумкового турніру WTA». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі