вівторок, 19 травня 2009 09:50

Олена Бондаренко знищила польську тенісистку

Олена Бондаренко знищила польську тенісистку
З переконливої перемоги над полячкою Катаржиною Пітер почала свій виступ на турнірі у Варшаві Олена Бондаренко.

У перемозі нашої тенісистки ніхто й не сумнівався. Її розглядали як претендентку на успіх не лише в першому раунді, але й у всьому турнірі. За класом українка значно сильніша за полячку. Бондаренко отримала високий восьмий номер посіву, у той час, як Пітер потрапила в основну сітку лише завдяки тому, що отримала wild card.

Сестри Бондаренко заявилися ще й у парний теніс


              На очах у варшавської публіки перша ракетка України дала класний урок тенісу господарці корту, не дозволивши їй виграти бодай одного гейму. У другому колі на українку чекає поєдинок зі сильнішою польською тенісисткою Мартою Домачовською. У разі успіху харків"янка, скоріш за все, гратиме з Марією Шараповою.

Нагадаємо, що з польського турніру знялися уже дві тенісистки, шанси яких на успіх високо оцінювали - данка Кароліна Возняцькі та полячка Агнешка Радванська.

Додамо, що у Польщі сестри Бондаренко заявилися ще й у парний теніс і в першому раунді зустрінуться з полячками Кароліною Касінською та Александрою Росольською.

Нагадаємо, що в новому рейтингу WTA, який був оприлюднений 18 травня, з українок найбільшого прогресу досягла Олена Бондаренко, яка піднялася одразу на сім позицій і повернулася в топ-40 тенісисток планети.

Рейтинг WTA (на 18 травня)

1 (1) Дінара Сафіна (Росія) - 9801

2 (2) Серена Вільямс (США) - 7838

3 (3) Вінус Вільямс (США) - 7237

...39 (46) Олена Бондаренко - 1470

...65 (59) Катерина Бондаренко - 926

...90 (89) Марія Коритцева - 694

...115 (116) Вікторія Кутузова - 566

...166 (168) Тетяна Перебійніс - 376

turnir.com.ua, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко знищила польську тенісистку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі