вівторок, 12 травня 2009 18:35

Олена Бондаренко перемогла кращу тенісистку Румунії

Автор: segodnya.ua
  Олена Бондаренко
Олена Бондаренко
Лідер українського тенісу Олена Бондаренко в першому раунді турніру WTA серії Premier у Мадриді (призовий фонд - $4,5 млн) переграла кращу тенісистку Румунії Сорану Кирстю - 6:2, 6:2. Наступною суперницею Олени буде росіянка Свєтлана Кузнєцова, посіяна на турнірі під шостим номером.

Молодша Бондаренко - Катерина - вже відійшла після температури та склала Олені компанію в парних змаганнях. Наші дівчата в першому раунді обіграли узбецько- таїландський дует Аманмурадова/Танасугарн - 3:6, 6:1, 10:6.

А тим часом 21-ій "ракетці" світу Рішару Гаске як мінімум на два місяці доведеться забути про великий теніс. Допінг-проба, узята у нього в березні на турнірі в Майамі, дала позитивний результат. Француз попався на кокаїні.

В понеділок ITF усунула спортсмена від змагань до проведення засідання антидопінгової комісії, яке відбудеться в найближчі 60 днів. Сам Гаске за цей час погрожує довести свою невинність.

segodnya.ua, АР

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко перемогла кращу тенісистку Румунії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі