пʼятниця, 11 червня 2010 13:57

На Суперкубку України очікують перших осіб держави

На Суперкубку України очікують перших осіб держави

4-го червня, рівно за місяць до проведення матчу за Суперкубок України між сімферопольською "Таврією" і донецьким "Шахтарем" у Запоріжжі стартували роботи з підготовки "Славутич-Арени" до відкриття нового футбольного сезону: пройшли перші наради, визначено головні напрямки роботи і відповідальні за виконання.

"Поєдинок такого рівня в нашому місті - велика подія для Запоріжжя, - сказав мер міста Євген Карташов. - Ми повинні гідно організувати його. Міська влада збирається звернутися до обласної держадміністрації з проханням виділити додаткові кошти з обласного бюджету для підготовки до важливої спортивної події, в першу чергу на ремонт доріг.

Я вже доручив своїм заступникам узгодити всі оргмоменти. Це стосується забезпечення громадського порядку, підготовки стадіону, розміщення інформації про матч на рекламних щитах і в запорізьких газетах і т. д. ".

За словами директора стадіону Анатолія Номінаса, запоріжці отримали перевагу над Кривим Рогом і Сумами, які також претендували на цей поєдинок, завдяки особистій ініціативі та наполегливості міського голови Євгена Карташова, вболівальника номер один запорізького "Металурга".

Саме він переконав керівництво Прем'єр-ліги, що футбольна зустріч на "Славутич-Арені", присвячена і Суперкубку, і офіційному відкриттю нового сезону в країні, виллється у справжнє футбольне свято.

Не останню роль зіграв і чудовий футбольний газон на "Славутич-Арені", у чому безсумнівна заслуга головного агронома запорізького "Металурга" Дмитра Зінов'єва і його команди, які вдень і вночі чаклують відразу на семи клубних полях.

Уже зараз простежується неймовірний ажіотаж навколо квитків, квота на які на кожну з команд близько 2 500 штук. Решта квитків будуть пущені у вільний продаж (близько семи тисяч).

Для тих, хто не зможе потрапити на стадіон, готується проект фан-зони на одній з площ в центральній частині міста. За попередньою інформацією, на матчі очікується присутність перших осіб держави.

За матеріалами Динамо Киев от Шурика, Команда

Зараз ви читаєте новину «На Суперкубку України очікують перших осіб держави». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі