середа, 12 травня 2010 16:43

Моурінью і Мессі обійдуться "Реалу" майже в 200 млн євро

Моурінью і Мессі обійдуться "Реалу" майже в 200 млн євро

Якщо новим головним тренером мадридського футбольного клубу "Реал" стане наставник міланського "Інтера" Жозе Моурінью, це обійдеться іспанцям в 57 мільйонів євро. Такий результат підрахунків, проведених італійським виданням La Gazzetta dello Sport, повідомляє Goal.com.

За оцінкою видання, звільнення нинішнього тренера "Реала" Мануеля Пеллегріні обійдеться іспанському клубу в п'ять мільйонів євро. Ще сім мільйонів євро складе компенсація за розрив контракту Моурінью з "Інтером". На зарплату португальського тренера, за даними La Gazzetta dello Sport, "Реалу" доведеться витратити не менше 15 мільйонів євро на рік протягом трьох років.

Останнім часом в італійській пресі регулярно з'являються повідомлення про можливий перехід Моурінью в "Реал". "Інтер" ці повідомлення спростував. У заяві на сайті клубу підкреслюється, що Моурінью, чий контракт з міланцям діє до 2012 року, не збирається залишати команду.

Тим часом, згідно з інформацією Daily Mirror "Реал" готує "Барселоні" пропозицію про перехід нападаючого каталонців Ліонеля Мессі. Британське видання стверджує, що мадридці готові викласти за молодого генія до 140 мільйонів євро, що стане найдорожчим трансфером за всю історію футболу.

Ясно одне: Ліонель не раз і не два зізнавався у своїй любові до каталонському клубу і заявляв, що хоче завершити свою кар'єру саме там.

Daily Mirror відзначає, що буде зовсім вже неймовірно, якщо "Барселона" прийме пропозицію мадридського клубу.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Моурінью і Мессі обійдуться "Реалу" майже в 200 млн євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі