субота, 30 січня 2010 12:41

Морозюк дограє сезон у "Кривбасі"

Морозюк дограє сезон у "Кривбасі"

Як вже повідомлялося, півзахисник київського "Динамо" Микола Морозюк у даний момент знаходиться в розташуванні "Кривбаса" і у складі команди Юрія Максимова відправиться сьогодні на міжсезонний збір до Туреччини.

Як розповів сам футболіст, рішення про те, що найближчі півроку він проведе у футболці "Кривбаса" на правах оренди, вже прийнято. Нагадаємо, не так давно Морозюк знаходився на перегляді в донецькому "Металургу" і все йшло до підписання контракту, проте у результаті перехід зірвався.

"З "Металургом" ми так і не прийшли до спільного знаменника при обговоренні мого особистого контракту, - цитує Морозюка Спорт.ua.

 - Я порадився з президентом "Динамо" Ігорем Суркісом, він мене повністю підтримав в рішенні не переходити в "Металург".

Наступні півроку я проведу в "Кривбасі". Я вже працював з нинішнім наставником цієї команди Юрієм Максимовим в "Оболоні", знаю вимоги цього тренера. Крім того знаю, що він на мене розраховує. З Максимовим дуже приємно працювати, тому було ухвалено обопільне рішення дограти сезон у Кривому Розі.

Було багато розмов про те, що мною цікавляться різні команди, але конкретних пропозицій не було. А я хотів залишитися грати в Україні, мати досвід ігор на вищому рівні, тому, вважаю, рішення про перехід в "Кривбас" було своєчасним і правильним".

Морозюк, який у складі молодіжного складу "Динамо" днями став переможцем Меморіалу Макарова, також пояснив, чому не захотів залишитися в київському клубі.

"Я б дуже хотів залишитися в "Динамо", але зараз розумію, що тренер на мене не розраховує, а грати в другій команді у мене бажання немає, - відзначив молодий хавбек. - За тих півроку, які я провів в "Оболоні", я відчув смак Прем"єр-ліги і тепер мені потрібно лише підвищувати свій рівень, грати стабільно.

У минулому сезоні я фізично не був готовий грати за першу команду "Динамо", тепер же я знаходжуся в хорошій формі. Зараз я в тому віці, коли мені необхідна серйозна ігрова практика. Мені, безумовно, потрібно довести, що я гідний грати в "Динамо" - тому я хочу ще хоч би півроку стабільно грати в чемпіонаті України, а потім обов"язково повернутися в київський клуб".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «Морозюк дограє сезон у "Кривбасі" ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі