неділя, 15 березня 2009 12:43

Маскаєв порадив Віталію Кличку знову піти з боксу

Маскаєв порадив Віталію Кличку знову піти з боксу

Після вчорашньої перемоги над Річардом Боруффом, колишній чемпіон світу в суперважкій вазі Олег Маскаєв дав інтерв"ю, в якому розповів про хід минулого бою, свого промоутера, менеджера і спарринг-партнерів, очікуваннях від бою Віталія Кличка з Хуаном Гомесом, можливості зустрічі з українцем і планах перебратися до Росії.

Про бій і суперника: "Вища мета будь-якого поєдинку - швидкий нокаут. Кожен боксер про це мріє.

Боруфф намагався повести бій, намагався працювати. Я його просто обложив. Довелося концентруватися і не дати йому можливість зав"язати поєдинок. Тому що я приїхав до Саранська не боксувати, а битися".

Про промоутера і спарринг-партнерів: "При підготовці до бою з Боруффом я спаррингував з майбутньою зіркою важкої ваги - чорношкірим американцем. Спасибі моєму промоутерові Деннісу Раппопорту і менеджерові Фреду Кешу - вони знають, кого підбирати. До речі, цей хлопець скоро підписує контракт з конторою Оскара Де Ла Хойї. Я провів з ним п"ять спаррингів і три рази посадив його на підлогу - так само, як зараз Боруффа".

Про поєдинок Кличко - Гомес: "Більшість віддають перемогу Кличку з вірогідністю 10:1. Але я думаю, що якщо Гомес зуміє повністю концентруватися на підготовці, він дасть Кличку хороший бій. І буде велике питання, хто виграє. Я знаю, що кубинець може. У будь-якому випадку у нього хороша школа і просто так перемогу він не віддасть".

Про можливу зустріч з Віталієм Кличко: "Я думаю, у нього немає вибору. Є офіційна ухвала WBC, яка призначила йому бій зі мною. Інша справа, що Кличко може, як завжди, що-небудь придумати. Знову піти з боксу? Це був би нпйкращий вихід для нього. Але взагалі я чекаю будь-яких несподіванок. Я ж знаю Віталія.

Пам"ятаю, як він постійно уникав бою з Рахманом - коли той був в своїй найкращій формі. Знаєте, чому? Тому що один з його спарринг-партнеров при підготовці до бою посадив його, і Кличко вивихнув коліно. Цей хлопець потім працював в моєму таборі, допомагав тренуватися перед боєм з тим же Рахманом".

Про подаровану квартиру і плани повернутися в рідні місця: "Ну, плани були і до цього. Ми з сім"єю потихеньку цей переїзд здійснюватимемо, крок за кроком. Думаю, цього літа вже почнемо. А завтра я піду подивитися подаровану квартиру", - повідомляє Allsport.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв порадив Віталію Кличку знову піти з боксу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі