пʼятниця, 06 березня 2009 15:19

"У 1991 році Кличко Маскаєву не програвав" - менеджер Віталія

"У 1991 році Кличко Маскаєву не програвав" - менеджер Віталія

Менеджер Віталія Кличка Берндт Бенте розповів, чому його клієнт не хоче зустрічатися з претендентом на свій пояс Олегом Маскаєвим.

"Маскаєв - це проблема. Не знайдеться жодного телеканалу, який захотів би купити трансляцію поєдинку Кличко - Маскаєв, і важко буде продати квитки на такий бій. Тому, по-перше, немає фінансових причин проводити поєдинок. По-друге, немає і спортивних причин. Маскаєв свій останній бій програв нокаутом, і говорити тепер про те, що він повинен провести бій за чемпіонський титул, недоречно. Для цього потрібно пройти відбір.

Я читав в інтернеті відкритий лист Маскаєва Віталію. Це безглузда витівка. Бою 1991 року між Кличком і Маскаєвим не було, це був спаринг. У Віталія тоді були проблеми з правою рукою, і тренер дав йому установку не бити справа. Кличко використовував одну ліву, але в якийсь момент почав підключати і праву руку, у результаті тренер вирішив: "Все! Досить!" і зупинив двобій.

Ми протестуємо проти рішення WBC про проведення наступного бою проти Маскаєва. Рішення спортивного суду поки немає, про терміни говорити складно, оскільки це залежить не від нас", - розповів Бенте виданню "Сегодня".

Сегодня, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"У 1991 році Кличко Маскаєву не програвав" - менеджер Віталія». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі