понеділок, 09 березня 2009 13:10

"У Кличка будуть дуже серйозні проблеми з Гомесом" - Олег Маскаєв

"У Кличка будуть дуже серйозні проблеми з Гомесом" - Олег Маскаєв
Претендент на титул WBC у суперважкій вазі росіянин Олег Маскаєв поділився своєю думкою про бій, що відбудеться 21 березня, в якому українець зустрінеться з кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом.

"Я цілком припускаю, що Віталій Кличко може програти Гомесу. Я знаю цього кубинця, в аматорах він виглядав дуже потужно. У нього дисципліна погана, але швидкість та техніка дуже добра. Якщо Гомес добре підготується, у Віталія виникнуть дуже серйозні проблеми, адже українець залізним здоров"ям не відрізняється", - цитує Маскаєва LiveSport.ru.

Довідка від "Gazeta.ua":

Віталій Володимирович Кличко (19 липня 1971, село Бєловодське, Киргизька РСР) - український боксер суперважкої вагової категорії, шестиразовий володар титулів чемпіона світу за версіями різних організацій з кікбоксингу (чотири рази серед професіоналів і двічі серед любителів), триразовий чемпіон України з боксу серед любителів, чемпіон світу з боксу серед професіоналів за версією WBO (1999-2000) і WBC (2004-2005, 2008). У листопаді 2005 року заявив про завершення спортивної кар"єри, а в 2007 про її відновлення. У 2008 повернув чемпіонський титул за версією WBC.

Займається політикою, очолює фракцію "Блок Віталія Кличка" у Київраді. Старший брат професійного боксера Володимира Кличка. Тренер - Фріц Здунек (також тренував Володимира Кличка).

LiveSport.ru, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «"У Кличка будуть дуже серйозні проблеми з Гомесом" - Олег Маскаєв». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі