субота, 28 лютого 2009 16:34

Олег Маскаєв написав "жорсткого" листа Віталію Кличку

Олег Маскаєв написав "жорсткого" листа Віталію Кличку
Олег Маскаєв, який був раніше оголошений обов"язковим претендентом на титул WBC українця Віталія Клічка, написав супернику відкритого листа, в якому закликав українця не скаржитися на тиск з боку WBC і не ухилятися від поєдинку з ним.

"Шановний Віталій, давай припинимо усі ці суперечки. Пригадай нашу першу зустріч на першості Озброєних сил, де я нокаутував тебе в першому раунді.

У серпні 2006 року, коли я став чемпіоном світу і в грудні провів перший захист свого титулу, твої представники зв"язалися з моїм промоутером Денисом Раппапортом і повідомили, що, оскільки WBC надав тобі статус почесного чемпіона, ти маєш право негайно зустрітися зі мною в поєдинку за чемпіонський титул. Я погодився на це.

Пригадай нашу першу зустріч, rоли я нокаутував тебе в першому раунді.

Під час тривалих переговорів, ускладнених суперечкою про того, хто має правом першим зустрітися зі мною, ти або Сем Пітер, я не змінював своєї думки і підтримував твою кандидатуру. У квітні 2007 року телеканал НВО призначив крайній термін, до якого ми повинні були підписати контракт на бій. Я підписав контракт, а ти так і не підписав контракт під приводом того, що у тебе не залишилося часу на підготовку до бою. Чим же ти займався впродовж чотирьох місяців? Я переніс складну операцію на лікті, пошкодженому в поєдинку у грудні 2006 року, пройшов курс реабілітації після операції, і все-таки був готовий вийти на ринг.

Ти стверджуєш, що не повинен проводити два обов"язкові захисти титулу поспіль, проте це саме те, чого зажадало від мене WBC. Тоді ти не заперечував проти цього і не говорив, що це незаконно з боку WBC.

Ти говориш, що хочеш зустрітися з Арреолою, Хейєм або Дмитренком але ніхто з них жодного разу не перемагав боксера з першої десятки рейтингу.

Я не знаю, за яких причин ти усіма силами прагнеш уникнути поєдинку зі мною. Іноді боксер просто має ключ до свого суперника... як Мозлі до Де Ла Хойї або Форрест до Мозлі. Вони перемагали їх у аматорах і у професіоналах теж перемогли їх. Віталій, я знаю, як перемогти тебе. Я переміг тебе в аматорах, і зроблю це знову, як тільки ти знайдеш у собі сміливість зустрітися зі мною на ринзі.

Перед моїм поєдинком із Пітером я отримав серйозну травму спини, першу в своїй професійній кар"єрі. Зараз я повністю здоровий. А повністю здоровий Олег Маскаєв - це небезпечний суперник. Я поважаю тебе як боксера, і ти можеш робити все, що вважаєш за потрібне, залучити до переговорів посередників, піти до суду або молитися Богові, але пам"ятай, що, якщо ти переможеш Гомеса, ти не зможеш зустрітися ні з ким іншим до тих пір, поки не зустрінешся зі мною.

Віталій, виходь на бій. Я готовий зустрітися з тобою у Росії, в США і навіть на твоїй батьківщині. Давай зробимо це", - цитує Олега Маскаєва Eastsideboxing.com.

Eastsideboxing.com, sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Олег Маскаєв написав "жорсткого" листа Віталію Кличку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі