субота, 14 березня 2009 22:50

Маскаєв нокаутував Боруффа в першому раунді

Маскаєв нокаутував Боруффа в першому раунді

Двобій, що відбувся в суботу, 14 березня у Саранську закінчився вже у першому раунді. Маскаєв послав суперника у нокаут після стандартної "двійки" - лівої в корпус і правої в щелепу. Боруфф миттєво впав, потім насилу піднявся, хоча підтвердив готовність продовжувати бій. Проте рефері Олександр Калінкін був іншої думки і жестом показав, що бій продовжувати не можна.

Маскаєв переміг технічним нокаутом за 95 секунд бою.

Калінкін зафіксував перемогу російського боксера технічним нокаутом через 95 секунд після початку бою. По ходу двобою Олег завдав своєму супернику усього чотирьох ударів, останній з яких і став вирішальним. Після закінчення поєдинку Маскаєв отримав у подарунок від керівника Мордовії Миколи Меркушкіна ключі від квартири в Саранську, куди він найближчим часом має намір переїхати на постійне місце проживання.

Напередодні пройшла церемонія зважування. Маскаєв потягнув на 114,4 кг, Боруфф - 105,45. Вага Олега - рекордна за всю його кар"єру. До цього найбільшими показниками були 112,9 кг, показані перед попереднім боєм із Робертом Хокінсом у Москві. Перед боєм із Семуелем Пітером Маскаєв важив 110,2 кг.

СПОРТ-ЭКСПРЕСС, livesport.ru

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв нокаутував Боруффа в першому раунді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі