пʼятниця, 13 березня 2009 18:48

Маскаєв має 9 кг переваги над суперником

Маскаєв має 9 кг переваги над суперником

Російський боксер-важкоатлет Олег Маскаєв, який 14 березня проведе бій з американцем Річем Боруффом, виявився важчим за свого суперника майже на дев"ять кілограмів. Офіційне зважування відбулося в п"ятницю, і вага Маскаєва склала 114,4 кілограма, а вага Боруффа - 105,45 кілограма, повідомляє агентство "Весь Спорт".

Маскаєв відзначив, що його оптимальна вага - близько 112 кілограмів, і назвав різницю в 2,5 кілограма "пристойною". Проте, за словами російського боксера, під час підготовки до бою з Боруффом, який пройде в Саранську, він проводив всі тренування саме в цій вазі.

Після поєдинку з Боруффом Маскаєв розраховує на бій з Кличком

Відзначимо, що в своєму останньому поєдинку з американцем Робертом Хоукінсом (6 вересня 2008 року) Маскаєв, за даними сайту boxrec.com, важив 112,9 кілограма. 12 серпня 2006 року, коли росіянин завоював титул чемпіона WBC (Всесвітня боксерська рада) в бою з Хасімом Рахманом, він важив 108 кілограмів. 8 березня 2008 року Маскаєв програв цей титул Семюелю Пітеру.

Після поєдинку з Боруффом Маскаєв розраховує провести бій за титул чемпіона WBC, яким в даний час володіє Віталій Кличко. Рішення надати Маскаєву право на чемпіонський бій прийняла Всесвітня боксерська рада, але український боксер подав протест до Спортивного арбітражного суду (CAS).

21 березня Віталій Кличко захищатиме титул чемпіона WBC в поєдинку з обов"язковим претендентом кубинцем Хуаном Карлосом Гомесом. Цей бій пройде в Штутгарті, повідомляє lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Маскаєв має 9 кг переваги над суперником». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі