четвер, 07 листопада 2013 09:24

Ліга Чемпіонів. "Барселона" та "Атлетіко" достроково вийшли в плей-офф: результати матчів середи

Ліга Чемпіонів. "Барселона" та "Атлетіко" достроково вийшли в плей-офф: результати матчів середи

6 листопада відбулася вісім матчів третього туру групового раунду Ліги чемпіонов-2013/2014., повідомляє ЛігаБізнесІнформ.

Лондонський "Челсі" вдома впевнено обіграв "Шальке" і закріпився на вершині групи Е. Німці залишилися другими, оскільки "Базель" не зумів на своєму полі обіграти "Стяуа". Швейцарці врятувалися від поразки вже в компенсований час.

Лідером групи F залишається лондонський "Арсенал". Останній вчора на виїзді обіграв дортмундську "Боруссію". Німці опустилися на третє місце і програють три очки не тільки англійцям, але й "Наполі". Італійці, у свою чергу, в непростому поєдинку здолали "Олімпік".

У групі G достроково визначився перший учасник 1/8 фіналу. Ним став мадридський "Атлетіко", який розгромив "Аустрію". Це четверта поспіль перемога іспанців на груповому етапі. За другу путівку поборються "Зеніт" і "Порту", які вчора на "Петровському" зіграли внічию 1:1.

У центральному матчі дня "Барселона" вдома обіграла "Мілан" і вийшла в плей-офф за два тури до закінчення групового етапу. Італійці будуть боротися за друге місце разом з "Аяксом" і "Селтіком". Вчора голландці взяли реванш за поразку в Шотландії два тижні тому.

Група Е

Челсі - Шальке 3:0

Голи: Ето'О , 31 , 54 , Ба , 83

Базель - Стяуа 1:1

Голи: Сьо , 90 +1 - Пьоваоккарі , 17

Група F

Боруссія Д - Арсенал 0:1

Гол : Ремсі , 62

Наполі - Олімпік 3:2

Голи: Інлер , 22 , Ігуаїн , 24 , 75 - А.Айю , 10 , Товен , 64

Група G

Атлетіко - Аустрія 4:0

Голи: Міранда , 11 , Рауль Гарсія , 25 , Філіпе Луїс , 45 , Дієго Коста , 82

Зеніт - Порту 1:1

Голи: Халк , 29 - Лучо , 23

Група Н

Барселона - Мілан 3:1

Голи: Мессі , 30 ( з пенальті) , 83 , Бускетс , 40 - Піке , 45 (у свої ворота)

Аякс - Селтік 1:0

Гол : Шене, 51

Зараз ви читаєте новину «Ліга Чемпіонів. "Барселона" та "Атлетіко" достроково вийшли в плей-офф: результати матчів середи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі